19 Ekim 2009 Pazartesi

Uykusuz her geceee...


Miniğimiz 6 aylık işe başladım. Uyku sıkıntılarımız başladı. Ayakta sallanma. Salıncakta sallanma (2 adet salıncak kırma). Çarşaf arası sallanma ve son olarak bebek arabasında bir ileri bir geri. Sorunumuz uykusuzluk değil aslında uykuya dalamama. Şimdilerde birlikte yatıyoruz yatağa. Önce süt faslı. Süt bitiyor sırtımı kaşı. Tuvalete gidelim peki. Sonra öpüşme, koklaşma. Tekrar tekrar öpme, iyi geceler, tatlı rüyalar, seni sefiyorum şeklinde uzayıp giden bir liste.

Öğle uykusu uyuyor acaba ondan mı bu uykusuz hali. Cuma günü uyumamış öğlen, hah bugün yatar erkenden uyur, bizde uyuruz güzel güzel. Nerdee anne kızmış yatakta, baba sızmış koltukta, küçük hanım saat 2 hala oturuyor. Gözler kapanmak üzere artık pes edip yattı. Son karar öğlen uyuması daha hayırlı.

Cumadan beride hastayız. Gecemiz yine salon ve yatak odası arasında mekik dokuyarak geçti. Hastalık, zor olan uykuya dalma işlemimizi dahada zorlaştırdı. Biraz daha büyüdükçe bu sıkıntılı uyuma merasimlerimizin azalmasını umud ediyoruz. Uykusuz bir kızımız var teslim olduk :)...

2 yorum:

  1. Semihin annesi22 Ekim 2009 12:56

    Öncelikle bloğun hayırlı olsun canım.. Güzel yazılarını bekliyoruz.. Uyku meselesine gelince teslim olanlardan biri daha :) doğduğundan beri uykusuz. 4 aylık olunca uyur dediler sonuç: uyumuyor.. 6 aydan sonra dediler sonuç: uyumuyor.. 1 yaş dediler sonuç: tabiî ki uyumuyor :)... Artık teselli veriyorum kendime. 3 yaşına gelipde gece çok sık uyanan çocuk gördünmü, görmedim.. Sabırla bekliyorum.. teslimim yani canım sen gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım. Teslim olmaktan başka çare yok :). Uykuya hasret yaşıyoruz malesef.

    YanıtlaSil