22 Şubat 2010 Pazartesi

Pediyatrik Kardiyolog ziyareti

Ameliyat olalı 2 yıl oldu. 3 ayda,6 ayda, 9 ayda bir olan kontrollerimiz artık yılda bir kez. Doğdu doğalı bu cümleyi bekliyordum. Sonunda doktoru bitti dedi. Hiç bir problem kalmadı. Hatta ve hatta profesyonel spor yapabilir. Biz sorunun kalmadığını gelişiminden, hareketliliğinden farkediyorduk. Yinede doktorun söylemesi bizi nasıl mutlu etti anlatılamaz. Yıl da bir kontrollerde sadece tedbir için yapılması gerekiyor dedi. Bizde zaten böylesi bizi rahatlatır dedik. Zor günler geçirdik doğduğu zaman. Fakat ameliyat sonrası herşey çok güzel gitti. Kısa zamanda toparladı. Hızla büyüdü. Bütün sıkıntılar bir anda kalktı ortadan. Bizde onu büyütmenin keyfine vardık.

Muayene biraz ağlamaklı, biraz meraklı geçti. Doktorumuz herşey bitti ama sizden bir şey istiyorum dedi. O an içimi anlatamam eyvah başka birşey var herhalde dedim. Sabah akşam düzenli dişlerini fırçalamalı dedi. Bunun önemli olduğunu biliyordum zaten. Diş eti iltahapları direk kalbi etkiliyor. Bizde bu konuya daha çok dikkat edeceğimizi söyledik. Küçük hanımı teşvik için yollar arıyorum.

4 yorum:

  1. Sevgili İlknur,
    Tabii önce hemen kocamaan bir gözün aydın deneliyim.
    Sonra da geçmiş olsun. Balküpünün geçmişte ufak bir sorununun olduğunu şimdi öğrenmiş oldum. Bunun seni nasıl üzdüğünü de tahmin edebiliyorum. Çözümlendiğine çok sevindim.
    Başta Balküpü olmak üzere hepinize sağlıklı mutlu sorunsuz bir yaşam diliyorum.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Asuman abla
    Bizim için gerçekten önemli bir sorundu. Hallolmuş ve bitmiş olması çok güzel bir duygu. Bu konuyla ilgili postum aşağıdaki linkte.
    http://balkupuylehayat.blogspot.com/2009/09/dogum-hikayesi.html
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Bu yazınızı okumustum. ve nihayet bu sağlık sorunun bir son bulduğunu öğrenmek gerçekten mutlu etti beni.Çok geçmiş olsun..Balküpüne sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  4. Teşşekkür ederizzz :)
    Derin bir ohhhh çektik bizde.

    YanıtlaSil