5 Ekim 2010 Salı

İlkler...

Gram kolumu kıpırdatacak halim yok. Nasıl bir isteksizlik nasıl bir yorgunluk anlatamam. Sezonun ilk hastalığınıda kapmış bulunmaktayız. Cuma günü doktor yollarındaydık antibiyotiklendik ve ateşli bir haftasonu geçirdik. Durum böyle olunca, havalar bir açıp bir kapayınca, uykusuzluk tavan yapınca banada yorgunluk ve hastalık kaldı.

Birde Pazar günü ilk veli toplantımıza katıldık :). Anne - baba ikimizde çok heyecanlıydık. 4 Yaş özelliklerinden, dikkat edilmesi gerekenlerden, kullanacakları kitap ve eğitim içeriğinden detaylı şekilde bahsettiler. Ebru öğretmeni kızım hakkında o kadar güzel şeyler söylediki babayla birlikte mest olduk. Son çalışması okulda. Gördüğümde bunu o mu yaptı demekten kendimi alamadım. Başarıları, onun için söylenen övgü dolu sözler insanı nasıl mutlu ve motive ediyor anlatamam.

IMG_1838

9 yorum:

  1. Geçmiş olsun İlknur' cuğum. Aman kendinize dikkat edin. İlk veli toplantınızın sizi böyle mutlu etmesi de çok hoş. (Genellikle uyum konusu yüzünden problem çıkar bildiğim). Ve gerçekten:
    BUNU O MU YAPTI?....

    YanıtlaSil
  2. Saol Asuman abla teşekkür ederim havalar soğuyunca malum. Çalışması okulda henüz fotoğraflayamadım. Eve gelir gelmez inşallah yayınlayacağım burda. Bu benim fotoğraf çalışmam...

    YanıtlaSil
  3. geçmişler olsun hemen ekinezya çayına başla ben geçen yıl imuneks ve ekinezya çayıyla hastalıksız yıl geçirmiştim :)ohh toplantılar falan darısı okuluna...merak ettim bende çalışmalarını ...

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun. ufaklığa da başarılar:)

    YanıtlaSil
  5. Figen, Teşekkür ederiz. İmmuneksi unutmuşum geçen yıl kullanmıştık başlamak gerek yeniden. Çalışma elime geçer geçmez blogda:)

    Tan, Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  6. başladımı hastalıklar :(
    çok çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun. umaırm çabuk atlatırsınız :(

    övgü dolu sözler.. okull hayatı boyunca duymanı temenni ediyorum..

    YanıtlaSil
  8. Bahar Teşekkür ederiz malesef başladı.

    Seyhan; Teşekkürler umarım :(

    YanıtlaSil
  9. Great colours, perfect bokeh!

    YanıtlaSil