13 Ocak 2010 Çarşamba

Öksürük ve grip...

İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor son üç gündür. Öksürükle boğuşuyorum. Uyku düzenimi, vücut direncimi mahvetti. İşe zorla geliyorum, eve zorla gidiyorum. Taşınma işi bazı tadilatlar dolayısıyla birazcık ertelendi. Anlaşılacağı üzere ev dandini. Birde üstüne küçük hanımın murnuşu akıyor. Anne, kız hastayız. Havaların bu dengesizliği hastalıklara davetiye çıkarıyor. Paltoyla çıkıyoruz terliyoruz, ince giysek üşüyoruz. Şaşırdık doğrusu ne giyineceğimizi. Annenin ilaçları, minik hanımın ilaçları her yer ilaçlarla dolu. Doğal takviyeleride unutmuyoruz tabiki. Umarım ateşsiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız hastalıkları. İnsan hasta olunca normal yaşamını ve enerjisini çok özlüyor. Özellikle yatmaktan hoşlanmayan benim gibiler:)
Sağlıcakla kalın....

2 yorum:

  1. Bunlar tehlikeli havalar. Ben de taşındığınızı düşünmüştüm. Tam olarak iyileşmeden büyük işlere kalkışmamak en iyisi. Önce sağlık İlknur'cum. İstirahat de önemli tabii. Sana ve küçük hanıma geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten tehlikeli havalar Asuman ablacım. Evde tadilat var taşınmadan hallolsun dedik sonra tekrar problem çıkmasın diye. Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil