2 Kasım 2009 Pazartesi

İnatçı keçi....

Cumartesi sabah erken kalkıldı. Anneanne ve teyzelerle oyun grubuna gidildi. Daha sonra 1 saatlik alışveriş merkezi gezintisi ve sonrasında akraba ziyaretleri yapıldı. Güzel bir gün geçirildi fakat balküpü öğlen uykusunu uyuyamadı. Arabada daldığı uykulardanda iniş sırasında uyandı. En son babayla eve dönüş yolunda uyumaya karar verdi. Son dönem takıntımız arabadaki servis sehpası. Hem kendininkini, hem benimkini açtırıyor. Anladım uyuyacak gözler kapandı kapanacak. Hadi kızım yat kucağıma yol uzun. Ani bir hareket ''hayıy yatmıycam :(''. Ya sabır ''peki kızım''. Uyusun yatırırım kucağıma. Uykuya dalar kafa bir oyana bir buyana yürek ağızda ha vurdu vuracak yada paldır küldür düşecek. Yatırmaya çalışılır. Bu sefer ağlamaklı bir isyan ''hayıy''. ''Kemeri taksak bari, hiç olmadı arkana yaslan''. Sonuçta inatçı keçi kendi bildiğini okur. Buda kanıtı biraz karanlık ama yeterince açıklayıcı.

2 yorum:

  1. semihin annesi5 Kasım 2009 13:47

    Annesi uyusa kabahat uyumasa kabahat.. :)) şaka bi yana da izlerken bile kafasını ha vurdu ha vuracak diye ben tedirgin oldum burdan.. Çok şeker bunlar yaa :)

    YanıtlaSil
  2. Şeker mi? acı mı? bilemiyorum :). Çok bilmişler bizide parmaklarında oynatıyorlar onu biliyorum birtek. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil