12 Ocak 2011 Çarşamba

İnatçı Keçi...


Bu sabah baba kız çıktılar evden bende arkalarından çantaları topladım kapıyı kilitledim merdivenleri indim. Apartman kapısının dışında söylene söylene duruyor ben basacaktım düğmeye, ben basacaktım düğmeye diye. Ben ne olduğunu anlamadan içeri attı kendini merdivenlerden yukarı çıktı. O sıra babasıyla çıkarken kapıyı babasının açmasına kızdığını anladım. Bunu kendine o kadar dert etmiş ki tüm yaşadıklarını tekrar başa sarıyor. Evin kapısının önüne çıkacak kadar .Bizim dairenin kapısına kadar çıktı. Ben aşağıda bekliyorum, baba arabada. Tek tek indi tekrar basamakları bir yandanda beni 'sakın basma sen' diye uyarıyor. Merdivenleri indi, kapıyı açtı, çıktı dışarı hiç bir şey olmamış gibi oturdu arabaya. Bizse kuzu kuzu bekledik onu:). Ben bir şey için yukarı çıkmasını istesem 'yoruldum bacaklarım ağrıyo çıkamam ben' derdi kesin keçi.

12 yorum:

  1. hep böyle istikrarlı olsa insan :))) ama büyüdükçe azalıyor ne yazık ki

    YanıtlaSil
  2. Tan, hayatın kırılma noktalarında kırılıyor istikrarlarda, inatlarda. Çocukken daha güçlüyüz, inatçı veburnunun dikine dikine gidecek kadar :)

    YanıtlaSil
  3. aha aynı hepsi bunların!

    YanıtlaSil
  4. Deli annem zamane veletleri bunlar :)

    YanıtlaSil
  5. BU 2007lilerin hepsi mi böyle anlamadım ki?? bende 2 tane 2007'li var aynısı onlarda da var. Vallahi kapı açıcağım zaman korkar oldum.:))

    YanıtlaSil
  6. Babycakes, okullarda öğretmenler 4 yaş özelliği diyip duruyorlar büyük ihtimalle bu yaşa has bir özellik. Ben korktum bizi tekrar eve sokacak kadar olayı başa almasından şükür ki olmadı :)

    YanıtlaSil
  7. iyi ben yapacaktım diye ağlamamış
    bizimki ağlar bezdirirdi :(

    YanıtlaSil
  8. Bahar'cım tam manasıyla ağlamadı söylene söylene yaptı yapacağını. Bu ağlama mevzusu bizdede pek sık yaşanılıyor ne hissettiğini çok iyi biliyorum.

    YanıtlaSil
  9. amannnn :))
    işin zor :)
    inş. büyüdükçe inadı törpülenir yoksa başta kendini yıpratır bu cicoş :)

    YanıtlaSil
  10. yakında düğünüm var çocuğu zaten uzun zaman sonra düşünüyordum şimdi biraz daha uzattım o zamanı :)

    YanıtlaSil
  11. Bu inatçının burcu nedir acaba?

    YanıtlaSil