27 Aralık 2010 Pazartesi

Geçip giden, zamanları bir yerlerde bulsam...

Günler geçerken bazen anlayabiliyorum kendimi, bazende anlaşılmamak için çaba sarfediyorum. Islanıyorum yağmurlarda. Gülümsüyorum insanlara. Şımarık bir kız çocuğu oluyorum garip bakışlara rağmen. Aldırmıyorum artık insanların ne düşündüğüne eskisi kadar. Çok şey yapmaya çalışıyorum. Bu sırada bir çok şeyi atlıyorum. Tıpkı bu sığınağa eskisi kadar sık uğrayamamak gibi.

Yoluna girmiş gibi oluyor herşey. Sonra bir anda beceremediğimi düşünüyorum. Annelerin çoğuda böyle mi düşünüyor meraktayım. Öyle zorladığı anlar varki, kelimeler kifayetsiz. Bazende tatlı bir kedi yavrusu gibi uyumlu, tatminkar tek isteği sevilmek. Ne kadar çocuğumuz bize ait bir parça gibi baksakta duruma, insan başlıbaşına. Tepkileri, istekleri, bakış açısı bizim çok dışımızda. Sağlık olarak iyi şükür. Anne kız uzun soluklu hastaydık. Şimdilerde iyiyiz. Antibiyotik tedavisine devam. Güzel sonuçlar almayı umud ediyoruz.

Cuma günü yine uygulamalı dersimiz vardı. Uzun pozlamayla pan çektik ilginç şeyler çıktı. Fotoğraf çekmek ruhuma şifa veriyor. İşte onlardan bir kaç kare:)


Uzun çekim

Uzun çekim1

Uzun çekim2

Uzun çekim6

Uzun çekim3

Uzun pozlama, pan yaparak çekilmiştir.

4 yorum:

  1. sanatın her bir dalı bence rahatlatma etkisine sahip :) ki fotoğraf bunlar içinde en zevkli olanlardan :)

    YanıtlaSil
  2. Aynı anda insan, kadın, anne olmak ve bunları olurken de herkesi mutlu ederek yaşamak, bir yandan da mutlu olmaya çalışmak. Kendi yaşamını da es geçmeden, benliğini kaybetmeden, sorgulayarak, farkında olarak, duyumsayarak...
    Çok duygulandırdı bu kısacık ama insani yazın.
    Hem de pek çok. Sanki hissetmiş gibi aynı anda ben de seni düşünüyordum...
    Müziğin de etkisiyle belki bu kadar çok duygulandım...
    Yaşam tesadüflerle dolu :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Nilay: Çok haklısın:)

    Asuman abla: Kalpten kalbe derin bir yol var. Blog işini en çok bu yüzden seviyorum. Seni tanıdığım için. Yüzyüzede görüşürüz bir gün inşallah. Son günlerde bunu daha çok istiyorum:).

    YanıtlaSil
  4. cok iyi olmuslar birr ara bende denemistim ,eglencelide ayni zamanda :DD nalankutlu.blogspot.com

    YanıtlaSil