15 Eylül 2010 Çarşamba

Şaşkın.........:)

IMG_1515

Siz hiç bozulan çamaşır makinasını götüren tamircilerin ardından makinamızı götürmesinler diye ağlayan bir çocuk gördünüz mü? Ben dün itibariyle gördüm :). Kızım tamir edecekler geri getirecekler şeklindeki teskinlerimize ise 'benim kıyafetlerim pis mi kalacak, bana pis çocuk derler' şeklinde bir cevap alınca gülmeden duramadık. Tamirciler mi? Onlarda çok güldü hatta biri arkamızdan gözyaşı dökme, su dök çabuk gelelim şeklinde espri yaptı :). Alem çocuklar...

8 yorum:

  1. çocuk aklı
    hemde çok tatlı ama :)

    YanıtlaSil
  2. keşke hep o masumiyette kalabilsek.. annesi bu cimcimenin üstüne başına dikkat et makineniz gelen kdr oldu mu :)

    YanıtlaSil
  3. Yeğenim de o yaşlardayken, halasında ilkbaharda kaldırılan sobayı, boruları ayıran eniştesini izlerken ağlamış, çok mu kızdı acaba sobamızı kırıyor diye sormuş:))

    YanıtlaSil
  4. Annesi acayip sahipleniyorlar herşeyi çocuk olmalarından mütevellit. Büyüyünce de bi miktar böyle olsa fena olmaz hani:)

    YanıtlaSil
  5. Bahar, gerçekten çok tatlılar hepsi :)

    Syhn, makine bugün geliyor ama inan dün soruyor neden getirmediler diye :) dikkat etmezmiyim hiç pis çocuk derler yoksa kızıma ;)

    YanıtlaSil
  6. Nkg Fotografia: Thank you. I'm glad you like it.

    Asuman abla: Alem bu çocuklar kim bilir ne düşünmüştür kafasında :) Masumluklarına nedemeli.

    Nehirineylemleri: Bizde sahiplenme gerçekten yüksek seviyede okulda bişeyimizi unutsak o akşam çektiriyor resmen bizlere. Büyüdükçe rahatlaşıyorlar, değişiyorlar :) hepimiz gibi...

    YanıtlaSil