18 Nisan 2012 Çarşamba

-5-

Kucağıma verdikleri gün seni, usul usul bir damla döküldü. Ben ki saatlerce ağlayacak potansiyele sahipken sessiz sedasız bir damla. Öyle naif, öyle ince, öyle biricik. Hayatın tüm korkularına rağmen bana umut ışık saçıyorsun meleğim. Dünyamı, dünyayı yaşanabilir kılıyorsun. Doğruyu, erdemi, duayı, şükrü bana tekrar tekrar öğretiyorsun. Herhangi bir şey hakkında, olmasını istediğin bir şey de 'ne zaman?' sorusuna verdiğim bilmiyorum tatlım beklemeliyiz cevabıma 'ben Allah'a dua ettim, o çocukların duasını kabul eder' diyorsun ya nasıl eriyor içim bilemezsin. Çabuk kızıp, çabuk sakinleşiyorsun. Saçlarını farklı bağladığımızda yada yeni bir kıyafetle okula gittiğinde nasıl mutlu ve heyecanlı oluyorsun anlatamam. Arabadan inerken babana üflediğin öpücük, merdivenlerden çıkarken bana attığın gülücük  nasıl huzurlu. En yakın arkadaşın aynalar, sürekli önündesin. Dönen eteklerse tek vazgeçilmezin. Süt dişlerin dökülmeye başladı, arkadaşlarınla yarışıyorsun önce kimin dişi düşecek diye. Ara sıra bir kardeşin olmasını istiyorsun, bazende bu fikirden vazgeçiyorsun. Matematiği çok seviyorsun, başaramadığın şeyler seni çılgına çeviriyor. Sabırla tekrar tekrar denemeyi öğreniyorsun. Biz olmadan yapabildiğin her şey seni daha bir memnun ediyor, mesela anneannede tek başına kalmak gibi.
Geçmiş yıllara göre daha sosyal ve uyumlusun. Haksızlığa ve yanlış yapılmasına tahammülün yok öğretmenin sürekli itiraz halinde olduğundan bahsediyor :)

Büyüyorsun meleğim, hızla hemde. 5 yaşındasın sen kabul etmesen de :) Evimizin neşesi, hayat enerjimizsin. Çokça şükrediyorum Yaradana seni bize verdiği için. Ömrün uzun, huzurlu ve mutlu olsun bebeğim. 

Nice yıllara...

Untitled

11 yorum:

  1. Ne hoş bir evlat profili bu çizdiğin. Tüm bu güzellikler artarak sürsün yavrunun bünyesinde. Allah size onun hep güzel günlerini göstersin.
    Balküpü' ne nice güzel yıllar diliyorum. Sağlıkla, huzurla ve tüm sevdikleri ve sevenleriyle...

    YanıtlaSil
  2. Nice nice yılları olsun güzeller güzeli prensesin.Ömrü uzun,bahtı açık olsun....

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yıllara küçük prenses :)

    YanıtlaSil
  4. Yeni yaşı kutlu olsun prensesin.Daha nice nice yıllara :)

    YanıtlaSil
  5. Tam bir balküpü :) Nice mutlu senesi olsun.

    YanıtlaSil
  6. maşallah! Rabbim hayırlı, sağlıklı ve huzurlu uzuuun ömürler nasip etsin ona da size de İlknurum.. öperim:)

    YanıtlaSil
  7. canım...
    seni tanıdığıma o kadar memnunum ki.
    birde can kızını tanısam Yağmur'la. eminim çok iyi arkadaş olacaklar, ortak yönleri çok.
    öperim mutlu yaşlar dilerim ailecek. birde hadi ama bekliyorum (anladın) ;)

    YanıtlaSil
  8. nice senelre.. böyle içten gülümsemesiyle...

    YanıtlaSil
  9. Nice mutlu senelere hep beraber:)))

    YanıtlaSil
  10. Nice mutlu sağlıklı seneler balküpüne.Çok tatlı bir kız maaşallah.Benim oğlumunda 12sindeydi doğumgünüm

    Bende bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil