5 Nisan 2011 Salı

Almina'nın ebruları... :)

Ben çok fazla bişey söylemek istemiyorum. Öğretmen yardımı elbette inkar edilemez ama bazılarının arkası yıldızla süslenmişti. Onun sanatla uğraşması, ellerinin güzellikler ortaya çıkarması beni nasıl mutlu ediyor anlatamam:)

11 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar benden de kocaman yıldızlı pekiyi:)

    YanıtlaSil
  2. anaokuluna ebru hocasıdamı getiriyorlar süpermiş...tırtıl,uğur böceği,araba Allahım ne kadar şekerler maşallah Almina'ya...

    YanıtlaSil
  3. Canım benim. Ne güzel şeyler yapmış. Renkler, desenler fonlar gerçekten ince bir zevkin ürünü. Tartışmasız bir sanatçı yetişiyor sizin evde. Bu yaşta yaptıklarına bakınca.. ...

    YanıtlaSil
  4. İkiz annesi, teşekkür ederiz :)

    Sümeyyecim evet ebru hocası var ve çok tatlı biri çocukların daha çok ilgi duyması için böyle figürler çalışıyorlar. Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  5. sevgi çiçeğinde ki bütün öğretmenler çok tatlıdır zaten,stajımı orada yapmıştım ben..tabi benim zamanımdan bu zamana bırakan çok hoca oldu ama çalışanlar hala var..nezahat hoca bi tanedir mesela...ayrıca havuzu olan nadir anaokullarından biridir..Almina çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  6. Sümeyyecim Nezahat hoca gerçekten çok başka:) Okulumuzdan çok memnunuz her anlamda. Gerçekten şanslıyız :)

    Asuman abla, sanatın herhangi bir dalını ömrü boyunca devam ettirsin istiyorum. Onu her anlamda güzelleştireceğine inanıyorum. Umarım muvaffak olabilirim. Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  7. bende ne desem bilemedim canım :)
    harikalar :D

    YanıtlaSil
  8. ilknurcum elbette öğretmen müdahalesi var(kendimde yaptırdım:)ama sonuçta ne kadar küçükte olsa bu işi öğreniyor renkleri tanıyor ne renkle ne uygun olur onu gözlemliyor sanat anlayışı geliştiriyor.Bu tür öğretiler ilerde daha çok işine yarayacaktır küçük uğur böceğinin, hatta herşeyi hazırlayıp kendi haline bıraksa öğretmen çok özgün şeyler yapabilir kendi başına!!minik sanatçı hanfendinin yeni çalışmalarını bekliyoruz efendim:))

    YanıtlaSil
  9. İlknuru'um ebru mu yapmış kuzucuk ya.. gözlerim doldu inan güzellikleri karşısında.. harikalar harika.. Ben de hem kendim hem çocuklar için ççok istiyorum Ebru'yu..

    YanıtlaSil
  10. Baharcım teşekkür ederiz :)

    Figen, bende çok menunum ve ilerleyen zamanlarda daha çok şey yapacağını biliyorum. Eve bir tekne ve malzemeler almayı düşünüyorum. Serbest çalışmasına olanak sağlamış oluruz diye:)

    Deliannem, evet inan bende paylaşırken bile heyecanlandım. Çocukların başarısı aileleri gerçekten mutlu ediyor. Hep güzel şeyler paylaşırız inşallah. Ayrıca anne oğul birlikte katılabileceğiniz bir yer bulsanız ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
  11. uğurböceklerine bayıldıııım.bende okulda yapmıştım büyük bir zevk.

    YanıtlaSil